nejbližší koncerty: 11 / 1 Pec pod Sněžkou 7 / 5 Valečov

Tři sestry Radegast tour 2015

o turné

Tři sestry Radegast tour 2015

plakát TSRT 2015

Skupina Tři sestry v letošním roce oslaví své 30. narozeniny. Narozeninové oslavy propuknou 21. – 23. 5. 2015 na výročním koncertu „Tři sestry 30 Let Open Air“ v pražském Braníku.
Již o týden později, konkrétně 30. 5. vyráží soubor na celorepublikové TŘI SESTRY RADEGAST TOUR 2015 ku oslavě 30ti let na české hudební scéně. Toto turné skončí až 5. září a v jeho rámci navštíví 21 open-air areálů Čech a Moravy.

Generálním partnerem tour je pivo Radegast, tudíž se můžete těšit na ryzí pivo Radegast 10° i 12°, které sebou přináší celošňůrovou soutěž o volné, VIP vstupenky a možnost aktivní účasti na hokejovém zápase umělců a výherců Tři sestry Radegast tour, který bude zároveň obsahovat velké překvapení! VIP zóna vám nabídne pohodlí a pivo zdarma. Samozřejmě nebude chybět výčep přímo na podiu, ze kterého jsou občerstvováni i návštěvníci koncertů!
Vše vyvrcholí dvouhodinovým koncertem Tří sester, během něhož zazní zbrusu nové písničky z právě vznikajícího alba, doplněn o léty prověřené songy.

Hosty na turné a pomocníky při zapíjení kulatých narozenin budou spřátelené soubory HORKÝŽE SLÍŽE, E!E, DOCTOR P.P., DE BILL HEADS a MZH.

Brzy se tedy uvidíme na těchto místech:

Infotel

+420 731 587 787

Partneři

Hlavním partnerem Tři sestry Radegast tour 2015 je Radegast.

Mediální partneři:
Regionální Deníky, Annonce a Fajnrock TV.

Partnery se stali: USSPA a Ford Kačmáček

Předprodeje vstupenek:
Vstupenky v síti Ticketstream včetně cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO-tour.
Na tyto koncerty si můžete z pohodlí vašeho domova vytisknout E-Ticket.
Více informací o možnostech předprodeje vstupenek na www.ticketstream.cz.

Oficiální fanshop tour:
Shopák.cz

Oficiální mp3shop tour:
mp3Shopák.cz

Generální partner: Radegast USSPA – vířivky, masážní bazény, whirlpooly Regionální deníky Ford Kačmáček ANNONCE – vše má svou cenu a příběh Fajnrock TV Oficiální fan shop: Shopák.cz Oficiální mp3 shop: MP3Shopák.cz Partneři turné: